BBRS Parallel Acupunctuur

Verbeteren en/of herstellen van het Basis Biologisch Regulatie Systeem van ons lichaam (managementsysteem) met BBRS Parallel Acupunctuur en het Cell Com Systeem, zoals bij het wereldberoemde Hugo Nielsen Instituut in Denemarken, is nu ook mogelijk bij Motion & Health.

Het Hugo Nielsen Systeem kan in twee delen worden verdeeld. Het eerste deel is de behandeling met acupunctuurnaaldjes tezamen met het gebruik van drukpunten, het tweede deel bestaat uit wat we het Cell Com Systeem noemen, Cell Com is een afkorting van Cel Communicatie.

BBRS Parallel acupunctuur bij Motion & Health - Ron Zoet

De bijzondere ervaringen met beide systemen gaven Hugo Nielsen het idee dat er invloed op het lichaam kan worden uitgeoefend middels een centraal regelsysteem, welke wordt beïnvloedt door het paarsgewijs inserteren van 2 tot 8 acupunctuurnaaldjes op meridianen van de voeten en of de handen. Het inbrengen van de acupunctuurnaaldjes is bij dit systeem volledig pijnloos!

De 2 tot 8 acupunctuurnaaldjes, welke symmetrisch geprikt worden op dezelfde acupunctuurpunten, bleken elkaar zodanig goed te beïnvloeden dat de patiënt in een staat van totale relaxatie terecht komt en het lichaam energetisch de aandachtspunten van de aandoeningen of klachtenpatronen blootlegt voor zowel de patiënt als de acupuncturist.

Nadat Hugo Nielsen op zijn Hugo Nielsen Instituut in Gram, Denemarken, enige duizenden patiënten op deze manier had behandeld en dit wetenschappelijk had aangetoond, realiseerde Hugo Nielsen zich dat er blijkbaar “essentiële” acupunctuurpunten bestonden die het Basis Biologisch Regulatie Systeem, het interne informatiesysteem van ons lichaam, direct kon beïnvloeden en onze levensinformatie vanaf ons DNA ophaalt. Hoe verder de acupunctuurpunten van onze hersenen af bleken te liggen, des te groter het herstel bleek te zijnvan ziekten en symptomen, maar specifiek van moeilijk reactieve klachten zoals chronisch vermoeidheid, ernstige huidziekten, verminderen van de bijwerkingen van chemotherapie,bestralingen en operaties (littekenweefsel), reumatische aandoeningen enz. 


BBRS lijkt bereikbaar via Parallel Acupunctuur

Deze “nieuwe” behandelmethode bij Motion & Health –
Ron Zoet met slechts 2 tot 8 acupunctuurnaaldjes welke het BBRS kunnen manipuleren, dienen parallel ofwel symmetrisch te worden geplaatst in de “essentiële” acupunctuurpunten bij de voeten of handen.

Teneinde een mechanisch-fysisch en psychologisch/mentaal controleerbaar effect te verkrijgen, die de in ons gehele leven opgebouwde, in het geheugensysteem (DNA) ingeprinte, ziektegeschiedenis triggert, is het van belang om de acupunctuurnaaldjes parallel/symmetrisch te koppelen aan elkaar. In alle andere gevallen zal er geen enkel effect op en van het BBRS plaatsvinden.

Bewijs voor BBRS Parallel Acupunctuur

Het Hugo Nielsen Systeem heeft bv. aangetoond, dat de meeste ziekten die worden behandeld met een reguliere therapie (inclusief de klassieke acupunctuur) in het lichaam blijven bestaan wanneer de patiënt ervan is hersteld. Eigenlijk is de patiënt niet volledig genezen van z´n klachten of ziekten omdat deze niet volledig uit het lichaam is verdwenen.

Gedurende de behandeling met BBRS Parallel Acupunctuur, komen "oude" symptomen kortdurend en in een mildere mate terug en verlaten daarna voorgoed het lichaam. Dit fenomeen, welke beschreven wordt in "Herings law", is zeer bekend in de klassieke homeopathie.

Het Cell Com Systeem
Elke lichaamscel bevat (met het DNA in de celkern) alle benodigde informatie over ongeveer alles wat er ooit met ons lichaam is gebeurd en ook wat de consequenties van deze ontwikkelingen waren. Deze algemene informatie in de cellen is niet altijd in staat om een fout of afwijking in het informatiesysteem te voorkomen. Soms, zoals dit het geval is bij tumoren, leidt zo'n systeemfout tot een ziekte met vaak dodelijke afloop. Mede hierdoor heeft Hugo Nielsen, gewerkt aan een instrument die niet alleen verlichting geeft of de tumorpijn laat verdwijnen, maar die ook de effectiviteit van de BBRS Parallel Acupunctuur therapie verbeterd. Het is een apparaat dat direct "communiceert" via het Basis Biologisch Regulatie Systeem van ons lichaam met al onze lichaamscellen en in staat is tot herstel of het voorkomen van eerder genoemde systeemfouten.

In Denemarken wordt het Cell Com apparaat al meer dan 30 jaar, zonder bijwerkingen, vooral gebruikt door kankerpatiënten. Dit Cell Com therapie apparaat is ook verkrijgbaar bij Motion & Health.

De BBRS Parallel Acupunctuur samen met de thuisbehandeling via het Cell Com Systeem (celcommunicatie) werkt onovertroffen op het verminderen van pijnklachten, verlengt het leven door steun te bieden tijdens of na chemotherapie en stralingstherapie bij kankerpatiënten als bij terminale kankerpatiënten.
Het Cell Com Systeem is ontdekt en ontwikkeld door de Deense acupuncturist Hugo Nielsen en inmiddels al meer dan 30 jaar uitgetest in de klinische praktijk en op wetenschappelijke basis bevestigd door zowel Prof. Danev uit Bulgarije en Prof. Popp uit Duitsland middels bloedtesten, röntgenfoto's, MRI scans en spierbiopten vanuit de ziekenhuizen. Inmiddels zijn aan het Cell Com Systeem diverse prijzen toegekend voor wetenschappelijke innovatie!

Het werkt zo goed dat het Hugo Nielsen Instituut in Gram, Denemarken, tegenwoordig bijna alleen nog kankerpatiënten behandeld. Derhalve reageren ook vele andere ziekten en klachten spectaculair op deze geheel nieuwe en moderne wijze van behandelen. ECIWO Acupunctuur blijkt in de praktijk zeer goed te combineren te zijn met BBRS Parallel Acupunctuur en Cell Com therapie.
 

Back to top ↑