Algemene informatie

Motion & Health – Ron Zoet’ is een multitherapeutisch behandelcentrum.   Het centrum heeft een gezonde visie op geïntegreerde geneeswijzen en therapie.    
De reguliere, westerse fysiotherapie wordt gekoppeld aan een verantwoorde selectie van complementaire therapieën zoals tuina-therapie, acupunctuur en kruidengeneeskunde.

Het behandelcentrum is gelegen binnen het sportcentrum Olympia Sport and Health. Informatie over ons behandelcentrum, de locatie, routeplanning en de therapieën
kunt u via het menu bekijken. Wij behandelen in onze praktijk altijd een volledig uur.

Er zijn legio redenen waarvoor u terecht kunt bij Motion & Health.
Voor bijvoorbeeld het herstellen na sportblessures, diverse klachten van het bewegingsapparaat,de revalidatie na een ongeval, preventie bij bepaalde
(stressgerelateerde) risico-factoren alsmede een diversiteit aan interne klachten van bv. het spijsverteringssysteem. Tevens behandelen wij gynaecologische klachten en huidaandoeningen waaronder psoriasis en eczeem, reumatische klachten zoals artritis, artrose, fibromyalgie etc.
Ook is het mogelijk om u te begeleiden tijdens en na een behandeling met chemotherapie, bestralingen of operatie met BBRS Parallel Acupunctuur en Cell Com therapie. Ook hulp bij het stoppen met roken verzorgen wij binnen ons centrum voor u.

De informatie over al onze therapieën, vindt u bij het onderdeel ‘Behandelingen’.
Hier worden alle mogelijk therapieën aan u uitgelegd.

Daarnaast verzorgt Ron Zoet als spreker diverse lezingen over Traditionele Chinese Geneeskunde op Europese- als Wereldcongressen voor TCM en is tevens werkzaam als nationaal en internationaal docent ECIWO Geneeskunde en BBRS Parallel Acupunctuur. Zie hiervoor – Lezingen en Cursussen.

Contact:
U kunt bellen voor een afspraak (liefst 's avonds vanaf 20.00 u)
op 071-4013753 of 06-23849565.

U kunt ook inspreken MET NAAM EN TELEFOONNUMMER op ons antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Back to top ↑