NES Total Body Scan

NES HEALTH PROVISION - TOTAL BODY - SCAN
NES Diagnostiek en Therapie
Moe? Uitgeblust? Niet uzelf zijn?
Gezondheidsproblemen en geen adequate hulp?
U verdient het dan om de NES HEALTH ProVison Scan te ontdekken!

NES HEALTH: energie en informatie besturen onze gezondheid.
 Recente wetenschappelijke ontwikkelingen bewijzen dat gezondheid veel verder gaat dan we ooit voor mogelijk hielden – namelijk voorbij het niveau van de cellen, organen en zelfs het DNA.

• In deze “nieuwe biologie” besturen energie- en informatievelden de gezondheid.
• Bij NES HEALTH noemen we dit netwerk van informatievelden het menselijk lichaamsveld ofwel: het besturingssysteem van het lichaam.
• We hebben vastgesteld dat de onderliggende oorzaken van lichamelijke problemen bio-energetische verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zijn. Hierdoor gaat de informatie, die cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren, verloren. Of is zo vervormd dat ze nauwelijks bruikbaar is.
• Om de gezondheid te herstellen, moet het lichaam van corrigerende informatie worden voorzien.
NES HEALTH heeft met de NES ProVison Scan (Total Body Scan), Infoceuticals één van de remedies gevonden om verstoringen in dit lichaamsveld op te sporen, te corrigeren en het zelfherstellend vermogen te
  verbeteren.

Wat is NES ProVion – Total Body – Scan?
Een lichaamsveld kan verstoord raken door toxinen, micro-organismen, elektro-magnetische en natuurlijke energievelden of emotionele, fysieke en andere stressoren/factoren.
NES ProVision is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert.

• Een NES ProVision scan duurt slechts tien seconden. Uw hand ligt hierbij op een scanapparaat – een groot soort computermuis die uw gehele lichaamsveld scant.
• De behandelend arts of therapeut leest de scan en geeft uitleg over de resultaten zodat u begrijpt wat er met uw lichaamsveld en in uw lichaam gebeurt.
• Op basis hiervan kan de behandelaar het gebruik van infoceuticals, gemmotherapie, mineralen/spoorelementen of BBRS Parallel Acupunctuur aanbevelen. Deze voorzien allen het herstellend vermogen van uw
  lichaam weer van de juiste informatie en energie.

Wat zijn infoceuticals?
Elke infoceutical bevat kleine hoeveelheden micro-mineralen, die zijn ingeprint met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken en te corrigeren.
Dit in tegenstelling tot (chinese) kruiden of voedingssupplementen en geneesmiddelen, die alleen chemische informatie aan het fysieke lichaam verstrekken.
Deze middelen kunnen pas optimaal hun werk doen als het onderliggende besturingssysteem – het zogenaamde Basis Biologisch Regulatie Systeem (BBRS) – of het lichaamsveld dat door infoceuticals, (mineraal-) gemmotherapie en BBRS Parallel Acupunctuur wordt aangepakt – weer optimaal functioneert.
De NES scan geeft dan aan welke infoceuticals u op dat moment nodig heeft. Na verloop van tijd past de arts of therapeut – op basis van de resultaten en een nieuw gemaakte NES scan – de voorgeschreven inname aan. Infoceuticals worden als druppels ingenomen. U kunt ze tegelijk met andere supplementen, (chinese) kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken.

Ervaringen bij de inname van NES Infoceuticals:
• betere gezondheid en welzijn
• diepere, meer rustgevende slaap
• verbetering van de energie en de vitaliteit
• verbeterde spijsvertering
• pijnafname
• mentale helderheid
• betere stressbestendigheid
• intensere gevoelens
• meer rust en geduld

Hoe vindt u meer informatie over NES HEALTH?
Op www.neshealth.com of www.neshealth.nl vindt u veel meer informatie over de NES ProVison – Total Body – Scan.
Alle behandelaars, waaronder artsen, specialisten in de psychiatrie, acupuncturisten, homeopaten en andere geneeskundig therapeuten hebben een medische achtergrond op minimaal HBO-niveau en zijn getraind in
NES HEALTH.

Wij als Motion & Health – Ron Zoet kijken er naar uit u te helpen bij een snelle vooruitgang in uw vitaliteit met behulp van onze NES PROVISION TOTAL BODY SCAN!!

 
Meer informatie of een afspraak plannen?
Bel dan 071 - 4013753 of 06-23849565 of neem contact op via het contactformulier
Back to top ↑